Testosteron verhogende middelen Waarom wil iemand zijn of haar testosteron verhogen? Een hoog testosteron gehalte heeft invloed o lees meer Met producten (medicijnen etc. bijv. libidoforte, libidofemme) Hoe maak je nu eigenlijk een keuze uit al die verschillende libido verhogende middelen? Wie wil i lees meer Andere sporten Mocht je dagelijks in de fitness school hangen niet bijzonder leuk vinden en toch je libido wille lees meer

Het woordenboek omschrijft libido als volgt: li-bi-do (de; m) : seksuele drift

Libido is menselijk

Seksuele drift is bij ieder mens aanwezig. Zowel mannen als vrouwen hebben zin in seks. De een iets meer dan de ander, maar over het algemeen heeft iedereen zin in seks. Zin in seks hebben heeft ook echt een functie binnen het menselijk handelen. Libido brengt mensen namelijk dichter bij elkaar door het stimuleren van intieme relaties met anderen. Hoe intiemer mensen met elkaar zijn, des te groter de kans dat mensen zich uiteindelijk voortplanten.

Zin in seks dankzij endorfine

Tijdens inspannende seksuele handelingen komt het stofje endorfine vrij. Endorfine heeft een gelukmakende werking. Endorfine is een lichaamseigen stof die licht verslavend werkt. Een stof die elk mens af en toe nodig heeft om zich goed te voelen. Een goed functionerend libido is dus een belangrijke voorwaarde om lekker in je vel te zitten.

Libido als relatietherapeut

Het libido is een essentieel onderdeel binnen een relatie. Zin in seks versterkt de onderlinge band die je hebt met elkaar. Intiem met elkaar zijn is erg belangrijk om een gezonde verstandhouding te hebben binnen een relatie. Je kunt libido dus eigenlijk omschrijven als de lijm die een relatie bij elkaar houdt. Het hebben van een gezond libido is dus een noodzaak om een goede monogame relatie in stand te houden. Dit geldt voor beide deelnemers binnen een relatie. Als er maar een van de twee vaak zin in seks heeft, dan kan de relatie in onbalans raken. Zorg dus beiden voor het op peil houden van het libido.

Een gezond libido is op verschillende manieren te beïnvloeden. Libidoonline.nl helpt relaties met het opkrikken van hun libido.

De Wijze Wolk - Voedingssupplementen, Cadeau en meer!