Libido verhoging door fitness Intensief sporten om je potentie te verhogen. Het kan! Hier lees je hoe.  Fitness Krach lees meer Zelfvertrouwen Mocht je jouw libido willen verhogen, dan kun je gaan werken aan jouw zelfvertrouwen. Mocht je jo lees meer Testosteron verhogende middelen Waarom wil iemand zijn of haar testosteron verhogen? Een hoog testosteron gehalte heeft invloed o lees meer

Andere sporten

Mocht je dagelijks in de fitness school hangen niet bijzonder leuk vinden en toch je libido willen verhogen, dan zijn er ook nog andere sporten die goed zijn voor je potentie. Het belangrijkste is om een goed trainingsschema vast te houden. Testosteron verhogen doe je door je explosieve krachtinspanningen aan te leveren. Dit betekent dat je een sport moet uitzoeken waarbij je binnen een kort tijdsbestek een hoge intensiteit kunt behalen. Meerdere sporten of workouts zijn geschikt om je libido te verhogen, zoals de meeste atletiek onderdelen, diverse vechtsporten, voetbal, basketbal. Belangrijk is daarbij:

  • Hoge intensiteit
  • Veel intervallen
  • Korte duur

Libido verhogen met duursporten

Je libido verhogen met duursporten is een ander verhaal. Doordat het lichaam niet in korte periodes maar over lange periodes continu wordt belast, zijn duursporten niet bijzonder geschikt om in snel tempo je libido te verhogen. Je spreekt namelijk tijdens een duursport niet vaak je explosieve krachten aan. Hierdoor maak je minder testosteron aan en is het niet mogelijk om snel je libido verhogen.

Niet overtrainen

Welke training dat je ook uitvoert, een ding is essentieel: goed herstellen! Zorg er altijd voor dat je lichaam voldoende rust voordat je weer een nieuwe training opstart. Anders breek je meer af dan dat je je libido verhoogt! Er zijn eventueel hulpmiddelen om je reserves weer snel aan te vullen. Denk hierbij aan het innemen van creatine, aminozuren of testosterontabletten.