Gezond eten Gezond eten is niet lekker. Tenminste dat wordt vaak gedacht. Gezond eten kan juist erg lekker zi lees meer Zelfvertrouwen Mocht je jouw libido willen verhogen, dan kun je gaan werken aan jouw zelfvertrouwen. Mocht je jo lees meer Andere sporten Mocht je dagelijks in de fitness school hangen niet bijzonder leuk vinden en toch je libido wille lees meer

Testosteron verhogende middelen

Waarom wil iemand zijn of haar testosteron verhogen? Een hoog testosteron gehalte heeft invloed op enkele zaken. Testosteron is verantwoordelijk voor de aanmaak van spiermassa en het afnemen van overtollig vet. Bodybuilders en fitnessfanaten willen daarom graag hun testosteron verhogen.  Ook heeft testosteron invloed op botontkalking, aderverkalking en een hoog cholesterol. Dit zijn zaken die meestal van invloed kunnen zijn op een bepaalde leeftijd. Mensen die graag lang en gezond willen leven hebben dus baat bij het verhogen van hun testosteron. Een gezonde testosteronspiegel is voor zowel mannen als vrouwen tot op late leeftijd belangrijk.  Hier enkele belangrijke redenen om testosteron te kopen:

  • Langer en gezonder leven
  • Gespierder en minder vet
  • Meer zin in seks en langer volhouden

Hoe testosteron verhogen?

Er zijn eigenlijk twee manieren om het testosteron te verhogen. Je kunt jouw testosteronspiegel verhogen door het toevoegen van aanvullende ingrediënten in jouw voeding. Supplementen toevoegen is een veelgebruikte optie. Ook is er is van een reeks aan etenswaren bekend dat ze je testosteron verhogen. De etenswaren met deze libido verhogende werking noemen ze afrodisiaca. Meer over welke afrodisiaca er zijn en hoe ze werken vind je verderop deze website.
Een andere manier is het stimuleren van de eigen aanmaak van testosteron door het lichaam zelf. Je zoekt dan sportieve activiteiten op die testosteron verhogend werken. Dit kun je veelal vinden in de wat intensievere en extremere sporten.

Voeg testosteron toe aan je dagelijkse boterham! Lees er meer over op deze website.

MDY Sportvoeding